top

O slovo se hlásí mládežnický Frozen Cup

Nadcházející víkend bude v Třinci hokejem doslova nabitý. Zatímco ve WERK ARENĚ se fanoušci mohou těšit na LOUČENÍ HVĚZD, na své si přijdou i příznivci mládežnického hokeje. Po roce se pod Javorový vrací turnaj Frozen Cup HC Oceláři Třinec pro hráče šestých tříd, jehož dějištěm bude Mini WERK ARENA.

Čtvrtý ročník mládežnického turnaje se v tréninkové hale uskuteční od pátku 11. do neděle 13. listopadu. A o trofej pro vítěze si to rozdá osm mužstev. Chybět samozřejmě nebudou šesťáci Ocelářů, ke kterým se v poli českých účastníků přidají obě pražská S, Hvězda, Boleslav a Hradec. Ze Slovenska pak do Třince přicestují hráči Bratislavy a Košic.

Na osmičku účastníků nejprve čeká základní část, která se ve dvou skupinách odehraje během pátku a sobotního dopoledne. Na každý z týmů čekají tři zápasy, ve kterých se bude bojovat o co nejlepší výchozí pozici pro play off. Doba utkání ale bude zkrácena na 2x20 minut, přičemž výsledek každé třetiny se bude počítat zvlášť. Za výhru si tým připíše dva body, v případě remízy se soupeři o body podělí.

Skupina A

HC Oceláři Třinec, HC Slavia Praha, BK Mladá Boleslav, HC Slovan Bratislava

Skupina B

HC Sparta Praha, HC Hvězda Praha, Mountfield HK, HC Košice

Sobotní odpoledne už bude vyhrazeno zápasům čtvrtfinále, v neděli přijdou na řadu semifinále, finále, zápas o bronz i utkání o konečné umístění. Jméno nového šampiona Frozen Cupu poznáme zhruba v 17:45, následovat pak bude slavnostní vyhlášení.

Průběh čtvrtého ročníku Frozen Cupu můžete sledovat na turnajovém Facebooku a Instagramu.

Čtvrtý ročník mezinárodního turnaje Frozen Cup pro hráče 6. tříd se v Třinci uskuteční i díky dotaci ze strany Moravskoslezského kraje. 

Harmonogram základní části turnaje

pátek 11. listopadu

 

11:30 HC Slovan Bratislava - HC Oceláři Třinec

12:45 HC Slavia Praha - BK Mladá Boleslav

14:00 HC Hvězda Praha - HC Košice

15:15 HC Sparta Praha - Mountfield HK

16:30 HC Slovan Bratislava - BK Mladá Boleslav

17:45 HC Košice - Mountfield HK

19:00 HC Oceláři Třinec - HC Slavia Praha

sobota 12. listopadu

08:00 HC Košice - HC Sparta Praha

09:15 HC Slovan Bratislava - HC Slavia Praha

10:30 HC Hvězda Praha - HC Sparta Praha

11:45 HC Oceláři Třinec - BK Mladá Boleslav

13:00 Mountfield HK - HC Hvězda Praha

Mezi partnery Frozen Cupu patří také firma Jágr Team, s.r.o.