top

Příprava dorostu: Hlavním tahákem domácí President Cup

Třinečtí dorostenci odehráli tři přípravné zápasy už během měsíce června, mnohem větší porce utkání je ale čeká až nyní. Přípravu na blížící se sezonu odstartují svěřenci trenéra Jana Mikše v pátek 2. srpna proti Olomouci, highlightem léta pak pro Oceláře bude domácí President Cup. Prestižní turnaj se v Třinci uskuteční od pátku 16. srpna do neděle 18. srpna.

Už tento pátek se mladí Oceláři vydají na Slovensko, kde v Krásnu nad Kysucou vyzvou hokejisty Olomouce. O týden později čeká třinecké dorostence zápas na ledě Poruby a pak přijde na řadu hlavní tahák léta - domácí President Cup, během kterého Třinec změří síly s pětici kvalitních soupeřů z České republiky i zahraničí. Na jména svých protivníků si ale Oceláři musí počkat až do čtvrtka 15. srpna, kdy proběhne slavnostní zahájení turnaje. 

Jen pár dní po President Cupu čeká na třinecké mladíky účast na turnaji ve Vítkovicích. Na Ostrava Hockey Cupu si Oceláři zahrají proti domácímu týmu, Nitře, Trenčianským Teplicím, Berlínu a Košicím.

Generálku na novou sezonu pak obstará utkání proti Porubě.