top

Turnaje mládeže: Tři zlata, dvě stříbra a bronz

Mladí Oceláři úspěšně ladí formu na start nové sezony. Sedmáci s páťáky ovládli turnaj v Rožnově, šesťáci kralovali v Prostějově.

Hráči sedmé třídy na přelomu srpna a září absolvovali hned dva turnaje. A zatímco ten v Liberci jim výsledkově moc nevyšel, v Rožnově se mladí Oceláři předvedli v tom nejlepším světle. Proti třem soupeřům ani jednou nezaváhali, v šesti zápasech navíc inkasovali jen čtyři góly.

Výsledky 7. třídy v Liberci

Bílí Tygři Liberec - HC Oceláři Třinec 10:6

HC Energie Karlovy Vary - HC Oceláři Třinec 2:11

HC Dukla Jihlava - HC Oceláři Třinec 7:4

HC Slavia Praha - HC Oceláři Třinec 14:5

Výsledky 7. třídy v Rožnově

HC ZUBR Přerov - HC Oceláři Třinec 0:2, 1:5

PSG Berani Zlín - HC Oceláři Třinec 0:3, 1:3

HC Černí Vlci Rožnov - HC Oceláři Třinec 2:8, 0:5

Hráči šesté třídy zaváleli na turnaji v Prostějově, z pěti zápasů brali pět výher a po zásluze si tak došli pro zlaté medaile. Nejlepším útočníkem byl navíc vyhlášen třinecký Piotr Fornagiel.

Výsledky 6. třídy v Prostějově

SK Prostějov 1913 - HC Oceláři Třinec 7:13

VHK ROBE Vsetín - HC Oceláři Třinec 4:8

Tigers Zlín - HC Oceláři Třinec 0:3

HC Slavia Praha - HC Oceláři Třinec 3:6

Orli Znojmo - HC Oceláři Třinec 5:6

Hráči 5. třídy po roce znovu ukázali, že se neztratí ani na fotbalovém trávníku. Na turnaji v Písku třinecký tým ani jednou neprohrál, dvě remízy z šesti zápasů mu ale přisoudily stříbro. O den později už páťáci znovu oblékli hokejovou výstroj a v Rožnově si doletěli pro zlato. 

Na medaile si o víkendu sáhli i hráči čtvrté třídy, kteří zavítali na jednodenní turnaj do Rožnova. Tým A pro sebe vybojoval stříbro, tým B skončil na třetím místě.