top

Dorostenci si užili teambuilding v Hrádku

Poslední týden suché přípravy patřil týmovým akcím. Svěřenci trenéra Marka Malíka znovu vyrazili do Hrádku, kde si po roce vyzkoušeli i požární útok.

Součástí sportovního odpoledne bylo několik disciplnín. Mladí Oceláři například museli ve skupinách přesunout záváží z bodu A do bodu B nebo dopravit balonek do cíle jen s pomocí trubek. Zabrat ale dostaly i nohy. To když dorostenci museli nad zemí udržet kýbl s vodou, postupně se vyzout a zase obout. O osvěžení se postaral obránce Vladimír Dravecký, který spoluhráčům zařídil vydatnou spršku. 

Voda byla součástí i dalšího z úkolů, to když průtrž mračen při zdolávání divoké řeky po kamenech zařídil vedoucí mužstva Pavel Benek s hadicí. Následoval požární útok a po něm se dorostenci přesunuli k papíru a pásce. Úkolem jednotlivých družstev totiž bylo postavit věž vysokou jako asistent trenéra Aleš Mach. 

Celý tým si teambuilding moc užil a velké poděkování tak míří k vedoucímu mužstva Pavlu Benkovi a Sboru dobrovolných hasičů Hrádek za parádní spolupráci a skvělý zážitek.

Video z akce si můžete pustit na Instagramu mládeže.