top

Turnaje mládeže: Mladí Oceláři sbírali další zkušenosti

Ve svých soutěžích už mají dobojováno, sezona ale ještě pro žákovské týmy Ocelářů neskončila. Závěr března třineckým hokejistům zpestřila hned trojice turnajů.

Pátá třída si zahrála na turnaji v Břeclavi

Po turnaji v Popradu se svěřenci trenéra Filipa Ohery v sobotu 25. března představili v Břeclavi. Tam mladí Oceláři změřili síly s domácímý týmem, Jihlavou, Slavií a Olomoucí a přestože se jim v zápasech střelecky příliš nedařilo, domů si přivezli spoustu cenných zkušeností. 

Čtvrtá třída urvala v Plzni stříbro 

Svěřenci trenéra Roberta Jaglářa se v pátek 24. března vydali do Plzně, kde se zúčastnili třídenního turnaje. V základní části skončili mladí Oceláři na čtvrtém místě, v play off pak rozjeli krasojízdu. Z cesty nejprve třinečtí hokejisté odstavili Liberec, pak si vyšlápli na vítěze základní části z Plně a ve finále až po samostatných nájezdech prohráli s Letňany. Pod Javorový tak putovaly parádní stříbrné medaile.

První třída poprvé na mezinárodní scéně

Hráči první třídy se o uplynulém víkendu vydali do polského města Tychy, kde si zahráli na mezinárodním turnaji předškoláků. V pátek 24. března byla na programu základní část, kterou tým A ovládl a tým B skončil pátý. V sobotu 25. března už se šlo do play off, které týmu A přineslo třetí místo a tým B se umístil na šesté příčce.