top

Dorostenci začínají čtvrtfinále s Hradcem na vlastním ledě

Třinečtí dorostenci vedení trenérem Markem Malíkem suverénně zvládli úvodní kolo play off proti Chomutovu a dnes rozehrají čtvrtfinále s Hradcem Králové. Série na tři vítězné zápasy startuje ve WERK ARENĚ v 17:30. Utkání můžete sledovat také prostřednictvím online přenosu.

Mladí třinečtí Oceláři pokračují v cestě nevyzpytatelného play off. Dorostenecký tým Marka Malíka po skvěle zvládnuté nadstavbové části zvládl suverénním způsobem úvodní kolo play off a dnes ve WERK ARENĚ rozehraje čtvrtfinále s Hradcem Králové. Série hraná na tři vítězné zápasy začíná v 17:30, utkání můžete sledovat také prostřednictvím podrobného on-line přenosu.

Hradec Králové je tým, který Oceláři velmi dobře znají. V nadstavbové části se s mladými hráči Mountfieldu utkali čtyřikrát a hned třikrát slavili vítězství. Respekt proto Třinci na dálku vyjadřuje i obránce soupeře Petr Fiala: „Třinec známe dobře a taky to bude těžké. Hodně bruslí a řežou to. Budeme muset být lepší."

Oceláři v úvodním kole ve dvou zápasech smetli z cesty Chomutov, Hradec vyřadil Kometu Brno až v klíčovém třetím zápase. 

Úvodní dva zápasy čtvrtfinále se hrají v Třinci v hlavní WERK ARENĚ, první utkání začíná ve středu 16. března v 17:30, druhé ve čtvrtek 17. března v 16:00. Přijít podpořit mladé Oceláře můžete i přímo do haly, vstupné na utkání je zdarma.

Třetí a případné čtvrté utkání celé série se hraje v neděli, respektive v pondělí v Hradci Králové.