top

Junioři končí na Hejtman Cupu na čtvrté příčce

Karlovarský Hejtman Cup už tradičně patří do přípravy juniorského týmu a nejinak tomu bylo také letos. Svěřenci trenéra Reného Muchy na turnaji odehráli tři utkání s českými i zahraničními soupeři a nakonec obsadili čtvrté místo.

pátek 13. srpna - 15:00

 

BK Mladá Boleslav - HC Oceláři Třinec 6:2

 

Svěřenci trenéra Reného Muchy v zápase proti Mladé Boleslavi doplatili zejména na špatnou střeleckou efektivitu. Mladí Oceláři museli už po úvodní třetině dotahovat dvougólovou ztrátu, což se jim vůbec nepodařilo. Na vině byla i častá hra v oslabení, ze které Třinec inkasoval hned třikrát. Nepříjemnou prohru už pak jenom korigovali Adam Procházka s Janem Moškořem.

 

Branky Ocelářů: 46. Procházka (P. Buják, Moškoř), 60. Moškoř (Kozlík)

 

sobota 14. srpna - 14:00

 

Kölner Haie - HC Oceláři Třinec 2:3

 

Mladí Oceláři slaví v Karlových Varech první turnajové vítězství. V utkání proti německému Kolínu třinečtí hráči dvakrát dotáhli svou ztrátu a pět minut před závěrečnou sirénou zasadili soupeři rozhodující úder. V neděli tak na svěřence trenéra Reného Muchy čeká souboj o bronz. 

 

Branky Ocelářů: 14. Moškoř (Wardas), 51. Moškoř (Hrůzek, Wardas), 55. Geidl (Kareš, Jobánek)

 

neděle 15. srpna - 14:00

 

HC Energie Karlovy Vary - HC Oceláři Třinec 5:4 sn

 

V zápase o bronz třinečtí mladíci v čase 59:39 potřetí smazali náskok domácí Energie a utkání zamířilo do prodloužení. V nastaveném čase ale rozhodující gól nepadl a utkání muselo do samostatných nájezdů. V dovednostní loterii se mladí Oceláři prosadili pouze jedinkrát, což na výhru bohužel nestačilo. Svěřenci trenéra Reného Muchy se tedy s Hejtman Cupem loučí čtvrtým místem. 

 

Branky Ocelářů: 16. Kozlík (Wardas, Geidl), 23. Chovaniak (Przybyla, Hykl), 33. Wardas (Moškoř, Hrůzek), 60. Wardas (Kozlík)