top

Premiéry mladých Ocelářů v roce 2017

Je tady nový rok a spolu s ním přichází další porce mládežnických zápasů. Co je na programu tento týden? Zatímco lídra DHL extraligy juniorů čeká trip po kluzištích soupeřů, oba dorostenecké týmy můžete přijít podpořit přímo do arén na Frýdecké ulici!

Junioři budou v Čechách hájit čelo tabulky

Svěřenci trenéra Wojnara v pátek odcestují do hlavního města, kde je čeká zápas proti aktuálně sedmnácté Slavii a o den později zamíří do Kladna.

Ani jeden ze soupeřů by neměl být pro Oceláře velkou neznámou. Oba týmy se v Třinci představily na začátku prosince a třinečtí mladíci tehdy brali plný počet bodů za výhry 6:3 a 4:2.

Starší dorost čekají přední týmy extraligy

Třinečtí mladíci vstupují do roku 2017 pod vedením nového trenéra. Roman Šimíček přijal nabídku znojemských Orlů a k aktuálně devátému týmu nadstavbové skupiny A se tedy přesouvá Břetislav Kopřiva.

A nového kouče nečeká na lavičce staršího dorostu jednoduchá premiéra. V pátek se od 18 hodin v Třinci představí druhý Chomutov a o den později dorazí čtvrté Karlovy Vary. Tento zápas začíná v tréninkové hale už v 15:30.

Mladší dorost bude bojovat o druhé místo

Nejmladší akademický tým před Vánoci nepředváděl příliš oslnivé výkony. Po dvou porážkách v řadě ale svěřenci trenéra Raszky udolali Vítkovice a nyní už před nimi stojí další výzva, hokejisté Zlína.

V zápasech proti PSG uspěli Oceláři zatím jen jednou a to 20. října, kdy slavili výhru 5:1. Ve zbývajících dvou duelech se třinečtí mladíci museli smířit s porážkou, na druhou stranu je třeba říct, že v obou případech padli až v prodloužení, respektive nájezdech.

Úvodní buly čtvrtého vzájemného souboje je ve WERK ARENĚ na programu ve čtvrtek od 18:00.

Přijďte podpořit třinecké mladíky v cestě za dalšími body!