top

Druhá třída vybojovala v Orlové zlato!

Naši druháčci se v neděli 4. září zúčastnili turnaje v nedaleké Orlové, kde během šesti zápasů nenašli přemožitele a bez ztráty jediného bodu dosáhli na medaile z nejcennějšího kovu.

Výsledky 2. třídy na turnaji v Orlové

HC Orlová - HC Oceláři Třinec 0:10

HC Bospor Bohumín - HC Oceláři Třinec 3:12

HC Kopřivnice - HC Oceláři Třinec 2:6

HC Vítkovice Steel - HC Oceláři Třinec 3:12

SK Karviná - HC Oceláři Třinec 2:11

HK Nový Jičín - HC Oceláři Třinec 1:8

Čtvrťáci se zlatem, stříbrem i bronzem

A pojďme se podívat také na další turnajové úspěchy našich malých Ocelářů. Svěřenci trenéra Jana Lucáka nejprve zavítali ve dvou týmech do Brumova-Bylnice, kde postupně vyzvali pořadatelské mužstvo, Trenčín, Martin a Tychy. A zatímco skupina A slavila celkové prvenství, jejich kolegové se nenechali ničím zahanbit a vybojovali stříbro. O pár dní později zavítali třinečtí hokejisté do Rožnova, kde narazili na domácí celek, Zlín a Přerov. Skupina A také na tomto turnaji slavila první místo, hráči druhého týmu pak brali bronz.

Třetí třída slavila bronz

Malí Oceláři zavítala minulou sobotu do Orlové, kde ve své základní skupině změřili síly s Porubou, Kopřivnicí, Olomoucí a Přerovem. Poté si hráči s dráčkem na prsou zahráli ve čtvrtfinále s druhým týmem Přerova a po výhře 6:4 postoupili do dalšího kola, kde bohužel těsně podlehli Olomouci. V zápase o třetí místo už ale Oceláři znovu slavili vítězství a vybojovali tak bronz.

Výsledky 3. třídy na turnaji v Orlové

HC RT Torax Poruba - HC Oceláři Třinec 3:2

HC Kopřivnice - HC Oceláři Třinec 0:7

HC Olomouc - HC Oceláři Třinec 8:4

HC Přerov - HC Oceláři Třinec 2:7

HC Přerov - HC Oceláři Třinec 4:6

HC Olomouc - HC Oceláři Třinec 7:6

JKH GKS Jastrzebie - HC Oceláři Třinec 3:11