top

Play-off je tady! Přijďte podpořit starší dorostence!

Základní i nadstavbou část již mají mladí Oceláři za sebou a ke slovu se tak dostává hlavní část sezóny, vyřazovací boje. Osmifinále proti Havlíčkovu Brodu je téměř za dveřmi, co před startem série prozradil útočník Kryštof Stuchlík?

Pojďme se nejdříve ohlédnout za nedávno skončenou nadstavbou, ve které svěřenci trenéra Wojnara odrazili útok Sparty a pro play-off udrželi první příčku. “Nadstavbovou část můžeme hodnotit kladně. I když jsme hráli v různých sestavách, dokázali jsme hrát s každým soupeřem a kromě Chomutova jsme většinu i přehráli.”

Malou výstrahou před startem vyřazovacích bojů ovšem může být fakt, že se mladí Oceláři na góly poměrně nadřou. “Trenéři nám říkají, že když budeme hrát svoji hru, máme sílu v útoku a góly vždycky padnou. Na druhou stranu jsem rád za to, že hrajeme zodpovědně i směrem dozadu.”

Teď už ale k play-off. V osmifinálové sérii se třinecké naděje postaví Havlíčkovu Brodu, jenž ve skupině B v posledních dvanácti kolech neztratil jediný zápas. “Trenéři už je hrát viděli, my ještě ne. Play-off je nová soutěž, takže můžeme čekat ohromně náročné zápasy, každý tým tam jde s čistým štítem, ale samozřejmě se role favorita jako vítěz základní části nezříkáme.”

Úvodní buly této série je na programu ve čtvrtek v 18:00, další zápas se odehraje v aréně na Lesní o den později. “Chtěl bych pozvat všechny fanoušky, kteří by nás a náš klub chtěli podpořit.” Nenechte se proto pobízet dvakrát a ve čtvrtek a v pátek přijďte do staré Werk arény povzbudit naše mladíky!