top

Mikuláš s čertem naděloval nejmladším Ocelářům

Se čtyřdenním předstihem zavítal do Werk Arény Mikuláš s čertem. Malé hokejisty a hokejistky překvapil při odpoledním tréninku. Hokejová drobotina všechny zaskočila svou bojovností a odvahou. Po strachu a slzách nebylo ani památky.

Středeční trénink hokejové přípravky začal jako obvykle. Skupinky malých hráčů plnily pokyny trenérů. Učili se správně bruslit dopředu i dozadu, překládat a také zkoušeli první kličky s pukem.

 
Čert s nejmenším Ocelářem
 

V tom ze střídačky, kterou zdobil vánoční stromeček, vyjel na led Mikuláš s čertem. Nejdříve se oba proháněli mezi nejmenšími Oceláři, poptávali se trenérů, jestli všichni poctivě trénují a poslouchají jejich pokyny. Po zjištění, že téměř všichni jsou snaživí, chodí poctivě na tréninky, začalo velké nadělování. Každý z budoucích hokejistů obdržel balíček od Mikuláše nebo od čerta.

"Balíčky zavést na střídačku a znovu do práce!" zavelel hlavní trenér přípravky a druhé třídy Aleš Mach. Na sladkosti z balíčku si kluci a holky museli počkat. Do konce tréninku opět všichni poctivě pracovali na svém zlepšení.

Fotky si můžete prohlédnout ve fotogalerii zde.