top

Gól Bajtka juniorům body nepřinesl

HC Verva Litvínov
ČTVRTEK 12. 1. 2012
Extraliga juniorů
2 : 1

(1:0, 1:0, 0:1)

HC Oceláři Třinec

Třinečtí junioři pokračují v sérii zápasů hraných na venkovním kluzišti. Tentokráte se svěřenci trenérů Juříka a Macha vydali na led Zimního stadionu Ivana Hlinky, kde se postavili Litvínovu. V utkání vedli pouze domácí, čestný úspěch Slezanů zaznamenal osmnáct vteřin před koncem Filip Bajtek.

ZÁPASOVÉ STATISTIKY

Branky a nahrávky: 18. Jurčík (Šrámek), 25. Jurčík (Šrámek, Ejem) - 60. Bajtek. Rozhodčí: . Vyloučení: 8:5. Využití: 0:0. V oslabení: 0:0. Diváci: ---. Střely na branku: --:--. Průběh utkání: 2:0, 2:1.

HC Verva Litvínov

Nechvátal - Čejka, Jurčík, Strejček, Kokeš, Bittner, Šrámek, Mackal, Zdeněk, Kasal, Písařík, Šalka, Procházka, Průša, Hora, Malec, Ejem, Trübenekr, Švarc, Smolka

HC Oceláři Třinec

Chvostek - Ižacký, Franek, Běhal, Bajtek, Pargáč, Kasperlík, Juhász, Bumbál, Hegyi, Hurtík, Repe, Kapica, Kajaba, Burzala, Chomič, Bezuška

Utkání mezi litvínovskou Vervou a třineckými Oceláři přerostlo v souboj brankářů. Jak domácí Nechvátal, tak hostující Chvostek dlouho drželi bezbrankový stav. Třinecký Chvostek se vyznamenal proti šanci Kasaly, střelou nad si na Chvostka nepřišel Jurčík. V osmnácté minutě už ale Chvostek kapituloval. Ondřej Jurčík, jenž si předtím nastavil mířidla, poslal puk poprvé za záda třineckého gólmana.

Diváci v Litvínově čekali na další branku podstatně kratší dobu, než tomu tak bylo u prvního gólu. Opět to byla Verva, která překonala soupeřovu obranu, opět se na listinu střelců zapsal Ondřej Jurčík. Další průběh hry poznamenaly časté fauly, k vidění bylo několik přesilovek, ale také hry ve čtyřech. V šancích se ocitli například domácí Zdeněk či Bitter, nebo Třinecký Kasperlík. Všichni ale ztroskotali na pozorných brankářích.

Poslední dvacetiminutovka tak začínala dvoubrankovým vedením Vervy, která si zisk tří bodů pohlídala. V hlavních rolích se představili opět oba gólmani, ale také hlavní sudí, který za celý zápas udělil celkem třináct dvouminutových trestů. Když už se zdálo, že zápas skončí poměrem 2:0, vystřelil Filip Bajtek Ocelářům naději. Gól ale padl pouhých 18 vteřin před třetí sirénou, mladí Oceláři tak na body nedosáhli.

Jméno G A +/- TM
Filip Bajtek 1 0 0 0
Jiří Běhal 0 0 0 0
Peter Bezuška 0 0 1 2
Adrián Bumbál 0 0 0 2
Ondrej Burzala 0 0 0 0
Tomáš Franek 0 0 -1 0
Dominik Hegyi 0 0 -1 0
Juraj Hollý 0 0 0 0
Pavel Hurtík 0 0 0 2
Václav Chomič 0 0 -1 0
Jakub Ižacký 0 0 0 0
Jakub Juhász 0 0 -1 0
René Kajaba 0 0 0 0
Damian Kapica 0 0 -1 2
Martin Kasperlík 0 0 0 0
Jiří Pargáč 0 0 0 0
Jurij Repe 0 0 -1 2