top

Mladší dorostenci po skvělém výkonu porážejí Vsetín

HC Oceláři Třinec
NEDěLE 1. 12. 2013
Extraliga mladšího dorostu
5 : 0

(1:0, 3:0, 1:0)

Werk aréna

VHK Vsetín

V dnešním utkání jsme na ledě sledovali převážně útočné snažení domácích, kteří v průběhu zápasu nastříleli 5 gólů a zároveň sami neinkasovali a porazili soupeře ze Vsetína 5:0.

ZÁPASOVÉ STATISTIKY

Branky a nahrávky: 14. Hladonik (Molin, Matějka), 33. Matějka (Hladonik), 38. Przybyla (Najsar, Radzienciak), 40. Roman (Hrehorčák, Kaukič), 45. Roman (Kaukič, Mach). Rozhodčí: Krenželok – Ganger, Lotko. Vyloučení: 1:1. Diváci: 67. Střely na branku: 52:17. Průběh utkání: 5:0.

HC Oceláři Třinec

Ovčaři – Imrich, Marguš, Krzak, Radzienciak, Mach, Krása, Valíček, Rufer – Kofroň, Molin, Stuchlík, Kaukič, Przybyla, Hrehorčák, Kalus, Matějka, Najsar, Roman, Papaj, Hladonik

VHK Vsetín

Matoušek – Weintritt Jiří, Kašpar, Augustín, Krůžela, Nadymáček, Kollár, Kostka – Koňařík, Šarman, Dubnický, Hrňa, Gharibyar, Weintritt Michal, Kovář, Janošek, Čechmánek

Do zápasu vstoupili lépe domácí hráči, kteří hned od prvních minut začali ohrožovat vsetínskou branku. Dlouho však nemohli najít recept na dobře chytajícího Matouška. Největší šanci pro vstřelení gólu měl Molin, který jel sám na vsetínského brankáře, ale jeho samostatný únik skončil pouze nepovedeným blafákem. Oceláři se tak do vedení dostali až o pár minut později, kdy Molin našel zpoza brány přesnou přihrávkou Jana Hladonika, který neměl problém umístit svou prudkou střelu pod horní tyč vsetínské branky. I po vstřelení vedoucího gólu byli třinečtí hráči aktivnější a nepolevovali v útočení. O své vedení však mohli přijít po riskantní rozehrávce Ovčařiho, který poslal puk přímo na hůl Dubnického, ten však prázdnou branku minul.

I ve druhé třetině jsme sledovali podobný průběh jako v té první. Domácí tlačili a hosté se k příliš příležitostem nedostávali. Pak ale měli hostující hráči skvělou příležitost k vyrovnání, kdy se do samostatného úniku dostal David Hrňa, ani on však svůj nájezd neproměnil. V druhé polovině této části už se ale Ocelářům podařilo využít své herní převahy. Hladonik poslal přesnou přihrávku na hůl Adama Matějky a ten puk umístil pod horní víko vsetínské branky. Na ledě pak často docházelo k situacím, když už se zdálo, že se podaří vsetínským hráčům osvobodit, ale Třinečtí hráči puk na poslední chvíli vybojovali zpět. Domácí pak přidali i třetí gól, kdy přesnou přihrávku Najsara zužitkoval Dan Przybyla. Pár sekund před koncem už Oceláři vedli o čtyři góly, když Miloš Roman počkal na pohyb brankáře a zasunul do prázdné branky.

I ve třetí dvacetiminutovce byli hráči s dráčkem na prsou aktivnějším týmem, ale i hosté se snažili s nepříznivým stavem něco udělat. Druhý gól pak zaznamenal Miloš Roman, který prostřelil hostujícího Matouška. Domácí se pak věnovali pouze ofenzivě a pozapomínali na defenzivu, čehož však nedokázali využít ani Michal Weintritt a ani Kovář, s jejichž samostatnými úniky si poradil skvěle chytající Ovčaři.

Jméno G A +/- TM
Miloš Roman 2 0 2 0
Jan Hladonik 1 1 2 0
Adam Matějka 1 1 2 0
Dan Przybyla 1 0 1 0
Patrik Hrehorčák 0 1 2 0
Ondřej Imrich 0 0 0 0
Jan Kalus 0 0 0 0
Lukáš Kaukič 0 2 2 0
David Kofroň 0 0 0 0
Dominik Krása 0 0 1 2
Filip Krzak 0 0 2 0
Matěj Mach 0 1 2 0
Timotej Marguš 0 0 1 0
Dominik Molin 0 1 2 0
René Najsar 0 1 1 0
Jakub Ovčaří 0 0 0 0
Michal Papaj 0 0 1 0
Grzegorz Radzienciak 0 1 2 0
Filip Rufer 0 0 2 0
Kryštof Stuchlík 0 0 0 0
Martin Valíček 0 0 0 0