top

Mladší dorostenci vezou z Brna tři body!

HCM Warriors Brno
ČTVRTEK 26. 9. 2013
Extraliga mladšího dorostu
1 : 3

(1:1, 0:0, 0:2)

HC Oceláři Třinec

BRNO - V dramatickém utkání mezi Oceláři a mladšími dorostenci týmu HCM Warrior Brno zvítězili svěřenci Vlastimila Wojnara, když porazili soupeře na domácím ledě 3:1. Domácí nevyužili šance v druhé polovině třetí třetiny, naopak Třinečtí dokázali ze svých šancí vyždímat maximum a vezou domů vítězné body.

ZÁPASOVÉ STATISTIKY

Branky a nahrávky: 2. Padrnos (Heinrich) – 7. Bárci (Hladoník, Matějka), 58. Kofroň, 59. Kofroň (T.S.). Rozhodčí: ala – Šustr, Kříž. Vyloučení: 2:6. Využití: 0:0. V oslabení: . Diváci: 50. Střely na branku: 30:29. Průběh utkání: 1:0, 1:1, 1:3.

HCM Warriors Brno

Svoboda – Petlák, Kuchař, Rafaj, Haman, Padrnos, Zelinka, Říčka, Neusser, Kůst, Blaško, Lecián, Heinrich, Roubal, Růžička, Paulík, Kunst, Malý, Macháň,

HC Oceláři Třinec

Ovčaří – Mach, Radzienciak, Valíček, Krása, Imrich, Marguš, Rufer, Klocek, Kaukič, Roman, Hrehorčák, Kalus, Najsar, Bárci, Matějka, Molin, Przybyla, Hladoník, Kofroň

Hned v úvodních minutách se dostali domácí do vedení, když Martin Padrnos po nenápadné akci otevřel skóre zápasu. O dvě minuty později měli Brňané šanci zvýšit . Ondřej Kunst se dostal až před třineckého brankáře, ale nepovedený blafák Ovčaří schoval v lapačce. V sedmé minutě se v prostoru před brankou nejlépe zorientoval třinecký Radim Bárci a vyrovnal na 1:1. Navýšit skóre měl Lukáš Kaukič, když pálil z prostoru mezi kruhy, ale Svoboda vytěsnil jeho pokus vyrážečkou.

Ve druhém dějství diváci branku neviděli. V početní převaze, po Romanově krásné přihrávce skrze brankoviště, trefil Hrehorčák pouze tyč. V polovině utkání se výše jmenovaný třinecký útočník řítil na bránu domácích, ale znojemský odchovanec Libor Svoboda, dnes v bráně Brna čaroval a poradil si i s touto situací. Ke konci třetiny se Hladoník málem ocitl úplně sám mezi kruhy, ale nečekaná situace zaskočila i ho samotného a puk nestihl zpracovat.

V poslední dvacetiminutovce se domácí snažili dostat vedení na svou stranu, ale byli to právě Třinečtí, kteří vstřelili dvě branky. Nejdříve Aleš Heinrich se svým důrazem a šikovnými kličkami dostal až před Ovčařího, ale skulinku nad jeho ramenem nedokázal trefit. Ve dvojnásobné přesilové hře přesilovková pětice Brna spálila nespočet "tutovek" a jen díky štěstí přežil Třinec oslabení ve třech, bez inkasované branky. Ještě pět minut před závěrečnou sirénou Libor Macháň dostal nádhernou přihrávku od Filipa Roubala, ale trefil jen spojnici Ovčařího brány.

Brněnský tlak ukončily dvě rychlé branky Davida Kofroně , ten v 58.minutě využil chyby Brna na modré a poslal svůj tým do vedení. O minutu později proměnil třinecký útočník samostatný nájezd střelou nad lapačku Svobody.

Jméno G A +/- TM
David Kofroň 2 0 1 2
Radim Bárci 1 0 1 0
Jan Hladonik 0 1 1 2
Patrik Hrehorčák 0 0 0 0
Ondřej Imrich 0 0 0 0
Jan Kalus 0 0 -1 0
Lukáš Kaukič 0 0 1 0
Dominik Krása 0 0 1 0
Matěj Mach 0 0 0 4
Timotej Marguš 0 0 1 0
Adam Matějka 0 1 1 0
Dominik Molin 0 0 0 2
Jakub Ovčaří 0 0 0 0
Dan Przybyla 0 0 -1 0
Grzegorz Radzienciak 0 0 0 0
Miloš Roman 0 0 1 0
Filip Rufer 0 0 0 0
Martin Valíček 0 0 0 0