top

Fotbalový turnaj malých hokejistů

T Ř I N E C - V sobotu 15. června 2013 se konal na hřišti v Třinci, Oldřichovicích fotbalový turnaj žáků 3. a 4. ročníku. Cílem turnaje bylo stmelit kolektiv nejmladších hokejistů.

V rámci letní přípravy, která pomalu a jistě spěje ke svému konci, se rozhodli trenéři 3. a 4.třídy Jiří Raszka a Jan Lucák, uspořádat pro své svěřence fotbalový turnaj v Oldřichovicích. Stmelovačky“ se zúčastnili téměř všichni kluci i s rodiči.

Turnaje se v roli trenérů jednotlivých mužstev zúčastnili také vybraní hráči A-mužstva. Pozvání přijali Šimon Hrubec, Adam Rufer a Radim Matuš.

„Turnaj jsme vymysleli už na začátku letní přípravy. Naším záměrem bylo zpestřit neoblíbenou část hokejové přípravy a stmelit oba týmy dohromady. Myslím, že to dopadlo nad očekávání a jak rodiče, tak i děti byli maximálně spokojeni, tím byl náš cíl splněn,“ konstatuje hlavní trenér 3. a 4. třídy Jiří Raszka.

Mladý trenér pokračuje: „Teď nás čeká ještě týden letní přípravy a potom zasloužené volno. Koncem července jsme připravili pro naše kluky letní tábor spojený se soustředěním na Ostravici. Klukům přeji pěkné vysvědčení a krásné prázdniny.“

Začátkem srpna se budou trenéři opět těšit na své svěřence, tentokrát už na ledě.

Další snímky z této akce jsou ve fotogalerii